Mangler du en vinduespudser, så led ikke længere. Hos Østfyns Algeservice tilbyder vi vinduesvask til både private og erhverv. Brug os til at gøre dine vinduer funklende rene igen.


Vinduer er husets øjne og derfor er det også vigtigt for husets udtryk at de fremstår rene og fine. Det er noget af det første du møder, når du ser et hus, så sjuskede og beskidte vinduer giver et dårligt signal.


Vi har mange års erfaring med vinduespudsning og vi holder os opdateret på hvordan branchen udvikler sig. Vi har de helt rigtige redskaber og teknikker til at dine vinduer bliver så gode som nye. Alle vores aftaler bliver udført til en fordelagtig pris og vi overholder altid vores aftale tidspunkter.


Du kan også kontakte os for at få et tilbud der passer til dit behov og din bolig. Vi skræddersyer noget som passer efter dit ønske. Det gælder både pris og tidspunkt for udførsel. Vi kan også tilbyde faste aftaler, sådan at du ikke skal bekymre dig om at vedligeholde vinduernes glans.


Kontakt os på mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32 for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.