Den helt rigtige rensning af din tagrende, kræver det rigtige udstyr. Hos Østfyns Algeservice har vi både udstyret og erfaringen til at klare selv den sværeste tagrendesugning.

Overlader du tagrenderensning til os, behøver du dog hverken at bekymre dig om besvær, skidt eller sikkerhed. Med erfaring og højt specialiseret udstyr klarer vi rensningen nemt og med sikkerheden i top.

Kvalitet og sikkerhed betyder meget for os, derfor foregår arbejdet fra jorden. Vi garantere høj kvalitet ved brug af kamera, så vi hele tiden kan følge med i hvad der sker oppe i tagrenden og om tagrenden er tømt.

Lad os derfor hjælpe med rensningen. Vi har udstyr til at fjerne selv det mest fastklemte skidt, sådan at vandet kan nå let igennem. Vi efterlader altid arbejdspladsen rengjort, sådan at der ikke er spor efter vi har været der. Opnå helt nye og friske tagrender. 

Kontakt os på mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32 for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.