Tagrenderens i det østfynske område

Trænger din tagrende til at blive renset? Vi hos Østfyns Algeservice har både udstyret og den rigtige erfaring, til at klare selv den sværeste tagrende sugning i Ørbæk, Nyborg, Ringe, Gislev og omegn.

En tagrendes levetid holder i de fleste tilfælde i lang tid, når man tager sig godt af den. Så overlader du rensningen til os, behøver du ikke at bekymre dig om din beskidte tagrende.   

Vi garanterer høj kvalitet med vores højt specialiserede støvsugning udstyr med indbygget kamera. Vi følger med i alt det der sker oppe i tagrenden, for at opnå det bedste resultat. 

Hvorfor er det nødvendigt at rense tagrender?

Det er vigtigt at få renset tagrender, fordi hvis vandet fra dit tag ikke kan blive taget imod tagrenden, kan det ende på din husmur. Hvis det er tilfældet og sker over en længere periode, kan det foretage råd og svamp i boligen.

Hvor tit skal man have udført tagrenderens?

Hvis man bor i et område hvor der er mange træer og blade er det vigtigt at få renset sin tagrende hyppigt, da man kan risikere at det bliver fyldt og vandet ikke kan løbe fra taget som det skal. Vi anbefaler at få renset sin tagrende mindst en gang om året. Dog er det også vigtigt at få renset sin tagrende, hvis der har været kraftig storm eller regnvejr, da der kan forekomme forstoppelse fra snavs og blade. 

Hvad koster tagrende sugning?

30 m tagrende 3 meter i højden 850,-
Ekstra meter
pr lbm op til 3 meter i højden 20,-
pr lbm op til 3-6 meter i højden 25,-
pr lbm op til 6-9 meter i højden 30,-
Bortskaffelse af affald 500,-

Tøv ikke med at kontakte os via mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefonisk på 60 63 03 32

Beskidte tagrender
Rene tagrender