Solcellevask på Fyn & Langeland

Det lyder måske for godt til at være sandt, når du hører at man kan spare og sågar tjene penge på at få vasket sine solceller. I virkeligheden er der direkte sammenhæng mellem effektiviteten på dine solceller og hvor rene de er.


Hvis solen ikke kan gennemtrænge smuds og snavs, vil du ikke opnå det fulde potentiale af dine solceller og derfor vil pengene du har brugt på dem, gå til spilde. Hvor mange penge du sparer er selvfølgelig afhængigt af hvor store og beskidte dine solceller er. 


Hos Østfyns Algeservice har vi stor erfaring med at rengøre solceller og vores klare anbefaling er, at du benytter dig af en fagperson til netop dette. Rengøring og vask af solceller er ikke bare en helt normal opgave. Det kræver en vis viden og erfaring for at få det fulde udbytte ud af dine solceller. Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Priser

249,- 0-10 paneler 

349,- 0-20 paneler 

449,- 0-30 paneler 

549,- 0-40 paneler 

Dette kan trækkes fra på servicefradraget.


Kontakt os på mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32 for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.