Rensning af tagrender i det østfynske område

Trænger din tagrende til at blive renset? Vi hos Østfyns Algeservice har både udstyret og den rigtige erfaring, til at klare selv den sværeste tagrende sugning i Ørbæk, Nyborg, Ringe, Gislev og omegn.

En tagrendes levetid holder i de fleste tilfælde i lang tid, når man tager sig godt af den. Så overlader du rensning af tagrender til os, behøver du ikke at bekymre dig om din beskidte tagrende.   

Vi garanterer høj kvalitet med vores højt specialiserede støvsugning udstyr med indbygget kamera. Vi følger med i alt det der sker oppe i tagrenden, for at opnå det bedste resultat. 

Kontakt os

Hvorfor er det nødvendigt at rense tagrender?

Det er vigtigt at få renset tagrender, fordi hvis vandet fra dit tag ikke kan blive taget imod i tagrenden, kan det ende på din husmur. Hvis det er tilfældet og sker over en længere periode, kan det foretage råd og svamp i boligen.

Når tagrender er tilstoppede med blade, skidt og snavs, kan vandet ikke løbe frit gennem dem. Dette kan føre til, at vandet i stedet løber over kanterne på tagrenderne og ned langs ydervæggene. Over tid kan dette forårsage alvorlige skader på din boligs struktur. Vand, der konstant løber ned ad husmuren, kan trænge ind i murværket og skabe fugtproblemer, som kan føre til skimmelsvamp og råd i træværket.

Desuden kan stående vand i tilstoppede tagrender tiltrække insekter og skadedyr som myg, der formerer sig i stillestående vand. Dette kan skabe ubehagelige levevilkår og yderligere vedligeholdelsesproblemer.

Regelmæssig rensning af tagrender er derfor en vigtig del af vedligeholdelsen af dit hus og kan forlænge levetiden på både tagrender og tagkonstruktionen. Det sikrer, at regnvand ledes korrekt væk fra huset og beskytter fundamentet mod vandskader.

Fordele ved tagrenderensning:

  • Forhindrer vandskader på husmuren.
  • Reducerer risikoen for skimmelsvamp og råd i boligen.
  • Forlænger levetiden på tagrender og tagkonstruktionen.
  • Forebygger tiltrækning af skadedyr og insekter.
  • Bidrager til generel vedligeholdelse og værdi af ejendommen.

At få renset sine tagrender regelmæssigt kan altså spare dig for mange potentielle problemer og udgifter i fremtiden, samtidig med at det sikrer et sundt og sikkert hjem.

Hvor tit skal man have udført rensning af tagrender?

Hvis man bor i et område, hvor der er mange træer og blade, er det vigtigt at få renset sin tagrende hyppigt, da man kan risikere, at den bliver fyldt, og vandet ikke kan løbe fra taget som det skal. Vi anbefaler at få renset sin tagrende mindst en gang om året. Dog er det også vigtigt at få renset sin tagrende, hvis der har været kraftig storm eller regnvejr, da der kan forekomme forstoppelse fra snavs og blade.

Generelt set bør man overveje at få renset tagrenderne mindst to gange om året – en gang om foråret og en gang om efteråret. Forårsrensningen fjerner alt det affald, som har samlet sig gennem vinteren, mens efterårsrensningen fjerner de mange blade, som falder af træerne.

Hvis du bor i et område med særligt mange træer, kan det være nødvendigt med hyppigere rensning, måske hver tredje måned, for at sikre optimal funktion af tagrenderne. Ligeledes, hvis du oplever ekstreme vejrforhold som kraftige storme eller kraftig regn, er det en god idé at inspicere og eventuelt foretage rensning af tagrenderne, da disse forhold kan føre til en ophobning af skidt og snavs.

Hvad koster tagrende sugning?

30 m tagrende 3 meter i højden 850,-
Ekstra meter
pr lbm op til 3 meter i højden 20,-
pr lbm op til 3-6 meter i højden 25,-
pr lbm op til 6-9 meter i højden 30,-
Bortskaffelse af affald 500,-

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os via mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefonisk på 60 63 03 32

Beskidte tagrender
Rene tagrender