Imprægnering på Fyn & Langeland

Hvis dine fliser er fyldt med smuds, skidt, alger, mos eller andet, så skal vores effektive rensning og imprægnering nok komme det hele til livs.


Hele fordelen med en imprægnering er, at man giver fliserne en beskyttende hinde, sådan at fugt ikke kan trænge ind og derved skabe de betingelser som skal være tilstede for vækst af alger, mos og flisepest.  
Inden vi påbegynder imprægneringen overfladerenser vi overfladerne med varmt vand for at fjerne alger og urenheder. Derefter sprøjter med vores holdbare og stærke imprægnering. 


En imprægnering giver flotte, skinnende overflader og du vil med det samme kunne se resultatet af det. Næste gang det regner vil du opdage at regnen danner små dråber, som ikke trænger ned i fliserne. Vi bruger noget af det bedste nano prægnering der holder helt op til 10-15 år.

Står du og skal lagt nye fliser, så lad Østfyns algeservice komme og give dem en imprægnering inden i tager den i brug. Det forlænger levetiden på fliserne og pengene er givet godt ud.


Kontakt os på mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32 for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.