Mange overflader kan tage skade af for højt vandtryk, så hvis du ønsker et rent resultat, er det en god idé i stedet at hæve temperaturen. Alle vores ydelser, som gør brug af vandspuling, tager udgangspunkt i hedvandsvask. Så skal du ikke være nervøs for at din bolig, fliser eller terrasse tager nogen skade

Vi bruger hedvandsvask på blandt andet facader, fliser, terrasser og meget mere. Vandet kan varmes helt op til 120 grader, som sikrer et rent og funklende resultat uden skader på overfladen. Vi kan hjælpe dig med alt der kan vaskes. Har du andet der trænger til en spuling, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Vi håber denne forklaring kan være behjælpelig i at forklare fordelene ved at bruge hedvandsvask frem for normal trykspuling - Så hvis det er et skånsomt, men stadig et smukt resultat, så vælg hedvandsvask.

Kontakt os på mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32 for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.