Der er mange gode grunde til at få foretaget en fliserens. Her på siden kan du læse mere om hvorfor og hvordan vi udfører fliserens.


En af hovedårsagerne til at man får lavet fliserens er for at puste nyt liv i udseendet på fliserne, sådan at de ikke er grimme at se på. Når alger får lov at gro på fliser, over længere tid, skaber de faktisk en hinde ovenpå flisen, som er utrolig glat. Sørg for at dine fliser er renset, sådan du eller nogen i din familie ender med at falde og slå sig. 
Hos Østfyns Algeservice hjælper vi dig hele vejen når du skal have renset fliser. Vi rådgiver og udfører opgaven for dig. Vi starter med at fjerne alle overflade algerne. Derefter kan vi bruge vores professionelle algebehandling til komme helt af med algerne der gemmer sig mellem fliserne. Vi kan også tilbyde at imprægnere fliserne, sådan at resultatet vil være rent, funklende og algefrit i lang tid. 


Uanset opgavens størrelse hjælper vi dig af med de grimme alger på fliserne. Du skal ikke tøve med at kontakt til os og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.
Kontakt os på mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32 for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.