Fliserens i det østfynske område

Trænger dine fliser til at komme af med alger, flisepest og mos? Så har vi en løsning til dig, vi hos Østfyns Algeservice er eksperter for området og kan hjælpe i Ørbæk, Nyborg, Ringe, Gislev og omegn. 

Med vores professionelle hjælp, forvandler vi dine udendørs fliser, der mangler en hjælpende hånd, til rene flotte fliser. Vi starter med at rense fliserne med 80-90 grader varmt vand, derefter anbefaler vi vores professionelle algebehandling for at sikre os at komme helt af med algerne, der gemmer sig mellem fliserne. 

For en længerevarende levetid anbefaler vi en imprægnering af fliserne, da det gør at flisen lukker igen efter rensningen. 

Hvad koster fliserens?

Fliserens pr m2 30,-
Fliserens og Algebehandling pr m2 35,-
Fliserens, Algebehandling og imprægnering pr m2 50,-
Fliserens, Algebehandling, imprægnering og ukrudtshæmmende fugesand udfejet pr m2 65,-
Fugesand pr sæk leveret ( Der bruges ca 1 sæk til 20m2 ) 100,-
Minimum startpris 2995,-

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, tøv ikke med at kontakte os via mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32.

Bæredygtig fliserensning 

Da vi går ind for bæredygtighed og ved hvor meget, brug af for mange kemikalier skader, anvender vi kun de aller nødvendigste kemikalier når vi fliserenser. Derudover imprægner vi fliserne for at sikre en længere levetid, hvilket understøtter vores bæredygtige tilgang. 

Hvorfor skal du vælge os?

Vi hos Østfyns Algeservice går op i at vores kunder får den bedste oplevelse, og derfor stopper vi ikke med at udføre vores arbejde, før du er tilfreds. Vores kerneværdier er kundeservice, godt håndværk og gode dialoger. Derudover kan du se vores gode kundeanmeldelser på Facebook og følge med i hvordan vi renser fliser.

Kan man trække fliserens fra i skat?

Du kan få 26% servicefradrag på fliserens op til 6900 ,- pr person. Hvilket foregår via SKATs hjemmeside. Dog skal du være obs på at fradraget kan ændre sig, derfor anbefaler vi at du henvender dig til SKATs hjemmeside for at se de seneste opdateringer.
 

Beskidte fliser
Fliserens
Fliser med alger og flisepest
Algebehandlet fliser