Algebehandling på Fyn & Langeland

Hos Østfyns Algeservice hjælper vi med alle typer af algebehandling og på alle overflader, for både privat og erhverv på Fyn. Vi udfører blandt andet på facader og fliser. Har du ønsker til algebehandling skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Alt arbejde udføres med professionelt udstyr. Vi bruger kun algemiddel som er godkendt af miljøstyrelsen og over holder gældende regler på området.

Alger, lav og mos er skadeligt for dit tag. De virker som en svamp der konstant gør det muligt for fugt at sive ned i din tagkonstruktion.

Uden algebehandling kan du risikere frostsprængninger, da algerne danner væskefyldte rødder i tagsten og tagplader. De vil om vinteren fryse og udvide sig. Derudover risikerer du at tagplader og tagsten forskubbes så vand trænger ind på dit loft.

Heldigvis kan du forebygge, ved at sørge for at vedligeholde og rense dit tag.

Midlet virker med det samme, og allerede efter 2-3 uger kan man se at alger og mos er døde og ændrer farve. Derefter vil der gå fra få måneder og op til et år, inden den fulde effekt ses. Vind og vejr vil skånsomt ”feje” det døde organiske materiale ned.

Der er mange fordele ved at få lavet algebehandling. Én ting er det visuelle udtryk, som bliver løftet gevaldigt, en anden ting er den indvirkning det har på din boligs velvære. En algebehandling kan være med til at øge tætheden i selve taget og på den måde forlænge dit tags levetid.

Priser 

995,- op til 250 m2 tag (alm. hus) her efter 5,- pr. m2

 


Inde på vores andre sider kan du læse mere om de forskellige ydelser vi tilbyder - Vi tilbyder også vask af solceller, sådan at du opnår maksimal effektivitet og dermed større udbytte. Samtidig kan vi også vaske dine vinduer, nu når vi er i gang. Uanset hvad, skal vi nok finde en løsning på dit problem og vi rådgiver dig også gerne ift. hvordan du passer bedst muligt på dit hus


Kontakt os på mail ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefon 60 63 03 32 for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.