Algebehandling på østfyn 

Vil du vedligeholde din ejendom pæn og samtidig med det forlænge levetiden på bla dit tag, og har ejendom i Ørbæk, Nyborg, Ringe, Gislev og omegn? Så er du det rette sted. Vi hos Østfyns Algeservice har erfaring med alle typer af algebehandling på alle overflader, om det er fliser, facader, tag, træterrasse eller noget helt andet. 

Vores arbejde udføres med professionelt udstyr, og vi anvender kun algebekæmpelsesmidler, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Dette sikrer ikke kun effektivitet i vores arbejde, men også at det sker med respekt for miljøet og overholder gældende regler. Vi er dedikerede til at levere en pålidelig og miljøvenlig algebehandlingstjeneste.

Hvorfor er algebehandling vigtigt?

Alger og mos er skadeligt for dit tag, ved at fungere som en svamp, der konstant tillader fugt at trænge ned i tagkonstruktionen. Uden algebehandling udsætter du dit tag for risikoen af frostsprængninger, da algerne danner væskefyldte rødder i tagsten og tagplader. Disse rødder kan fryse og udvide sig om vinteren. Derudover løber du risikoen for, at tagplader og tagsten forskydes, hvilket åbner for muligheden for, at vand trænger ind på dit loft. Det er derfor afgørende at behandle algeproblemer for at bevare tagets strukturelle integritet.

Hvordan foregår en algebehandling?

Algebehandling udføres ved at påføre et algebekæmpelsesmiddel på det ønskede område, og dets virkning virker med det samme. Inden for 2-3 uger begynder alger og mos at visne og ændre farve. Den fulde effekt af behandlingen kan dog tage fra få måneder op til et år, da naturlige elementer som vind og vejr gradvist vil fjerne det døde organiske materiale.

Hvad koster det at få lavet en algebehandling?

Fliserens pr m2 30,-
Fliserens og Algebehandling pr m2 35,-
Fliserens, Algebehandling og imprægnering pr m2 50,-
Fliserens, Algebehandling, imprægnering og ukrudtshæmmende fugesand udfejet pr m2 65,-
Fugesand pr sæk leveret ( Der bruges ca 1 sæk til 20m2 ) 100,-
Minimum startpris 2995,-

Tøv ikke med at kontakte os via e-mail på ostfynsalgeservice@gmail.com eller telefonisk på 60 63 03 32.